Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF EUROPSKI KUP

Zagrijavanje za Vatrene: Rukometaši igraju protiv Španjolske

Hrvatska i Slovačka susrele se u EHF EURO Cupu u Varaždinu
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
27.06.2021.
u 10:30

Dan kasnije Hrvatska će u istom gradu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Egipta.

Rukometaši Hrvatske  će u Pontevedri protiv domaće Španjolske odigrati zaostali susret 3. kola EHF Europskog kupa. Utakmica nema rezultatski značaj jer se već zna da je Mađarska prva, Hrvatska druga, Španjolska treća, a Slovačka četvrta.

Izbornik Hrvoje Horvat suprotstavit će Španjolcima jednu pomlađenu reprezentaciju, sastavljenu isključivo od igrača domaće lige, uz nekoliko njih koji igraju u inozemstvu.

Radio je na ponavljanju i uigravanju osnovnih detalja igre hrvatske reprezentacije kakvu on ima u svojoj viziji. Svi su igrači, a tu je mnogo debitanata, bez većih problema usvojili te zahtjeve i pokazali nevjerojatnu upornost da se što prije uklope u sve igračke zamisli izbornika.

Dan kasnije Hrvatska će u istom gradu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Egipta.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
02:28 28.06.2021.

Razbice nas ko beba zvecku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije