Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIČ ILI MODA?

Supruga Sergia Ramosa objavila fotku s vjenčanja: Izgledaš kao Frankenstein

Sergio Ramos i Pilar Rubio
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.07.2019.
u 18:06

Zna se da je goste zabavljao australski rock bend AC/DC kojeg su navodno platili milijun eura, ali par je strogo zabranio fotografiranje

Prošlo je malo više od dva tjedna od vjenčanja godine Pilar Rubio i nogometaša Real Madrida Sergia Ramosa. Na velikoj zabavi nakon obreda našli su se brojni poznati poput naših nogometaša Luke Modrića i Matea Kovačića sa suprugama te Davida Beckhama

Zna se da je goste zabavljao australski rock bend AC/DC kojeg su navodno platili milijun eura, ali par je strogo zabranio fotografiranje. 

I fotografija nije bilo, ali Pilar Rubio se danas pohvalila kreacijom u kojem je provela najsretniji dan svog života

U predivnom crvenom kombinezonu uživala je uz hitove AC/DC-a, ali neki komentari na Instagramu nisu bili baš blagi prema predivnoj Španjolki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Rn’R❤️ Wedding day

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Tako su pojedini komentirali kako se radi o čistom kiču, a jedan pratitelj je posebno neugodno komentirao da Pilar izgleda kao Frankenstein!?

Ipak, više je bilo onih koji su bili oduševljeni zgodnim parom pa je tako veliki broj ljudi napisao kako se samo radi o zavisti

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije