Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko 500 gostiju

Donosimo tko sve stiže na vjenčanje godine, naravno da je pozvan i Modrić

Victoria Beckham, Shakira i Sara Carbonero
Foto: DPA/Pixsell
1/8
13.06.2019.
u 09:42

Uzvanike će zabavljati ikone rock and rolla, ACDC

Ovu subotu, 15. lipnja, ništa u Španjolskoj neće biti tako važno kao vjenčanje Sergija Ramosa i Pilar Rubio. Njihov svečani dan već je prozvan vjernčanjem godine, što i ne čudi toliko kada pogledate popis VIP uzvanika, odnosno gdje je i kako vjenčanje organizirano.

Ukratko, par će postati suprug i supruga u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, a tijekom ceremonije će pjevati Niña Pastori, slavna izvođačica flamenca.

Na vjenčanje je pozvano preko 500 gostiju koji će biti smješteni u deset tamošnjih hotela, a uzvanike će kasnije zabavljati AC/DC, ikone rock and rolla, kojima je za nastup navodno plaćeno više od milijun eura.

Ramos je na vjenčanje pozvao niz svojih nekadašnjih i sadašnjih suigrača iz madridskog Reala, među njima, naravno, i Luku Modrića uz suprugu Vanju, a kako se dečki provode, budno će pratiti i njihov strateg Zinedine Zidane uz bolju polovicu Veronique.

Zanimljivo, na popisu je i nekoliko igrača Barcelone, a kao najatraktivniji par ističu se Gerard Pique i Shakira.

Budući da stižu i gotovo nezaobilazni Beckhamovi, Shakira neće biti jedina slavna pjevačica među gošćama, a španjolski mediji za sada nisu dobili potvrdu hoće li se odazvati iker Casillas i Sara Carbonero.

Jedan od najslavnijih parova Španjolske je pozvan, međutim pitanje je koliko se zbog zdravstvenih tegoba želi izlagati kamerama i stresu. Podjetimo, Casillas je nedavno pretrpio srčani udar, a u međuvremenu se doznalo i da se Carbonero bori s tumorom na jajniku.

Pilar Rubio je pozvala i Vaniju Millan, bivšu suprugu Renea Ramosa, Sergijeva brata. On će na vjenčanje stići s novom djevojkom, Lorenom Gomez, a španjolski se mediji šale da društvo najvjerojatnije ipak neće sjediti za istim stolom.

Evo i tko su ostali gosti: Cristóbal Soria, Raúl González, Joaquín Sánchez, Julio Baptista, Roberto Carlos, Fernando Hierro, Ronaldo Nazario, Lucas Vázquez, Keylor Navas, Jordi Alba i Romarey Ventura, Sergio Busquets i Elena Galera, Carla Barber...

 

 

Komentara 9

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:46 13.06.2019.

E Ramos svaka čast na izboru izvođača ! AC/DC su ipak nešto poznatiji od Mile Kitića i Bobana Rajovića !

DA
darwil
11:54 13.06.2019.

I Bujanec bude konobaril za bijelo ?

VL
vlaser
07:47 14.06.2019.

i ceca stize

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije