Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Strinić odlazi iz Milana, Bayer se zanima za Lovrena

Dejan Lovren
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/5
22.08.2019.
u 08:41

Nijemci bi Lovrena htjeli u aranžmanu posudbe s mogućnosti otkupa kasnije koji bi vrijedio tri milijuna eura

Srebrni hrvatski reprezentativac Ivan Strinić prošlog ljeta stigao je kao slobodni igrač u Milan. Sada će ga napustiti bez ijednog odigranog susreta.

Prvo je zbog problema sa srcem propustio početak prošle sezone, onda je desetak utakmica proveo na klupi pa je na kraju sezone doživio ozljedu gležnja. Dva kluba pokazuju na njega, a to su SPAL i Nica.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Klub traži i Dejan Lovren. Nakon višetjednih i neuspjelih pregovora njegovog Liverpoola s Romom, pojavila se nova opcija. Njemački mediji tvrde kako je Bayer Leverkusen jako zainteresiran.

Kako piše Sport Bild, Nijemci bi Lovrena htjeli u aranžmanu posudbe s mogućnosti otkupa kasnije koji bi vrijedio tri milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije