Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI NASTUP

Što se dogodilo u intervjuu Horvata nakon susreta? Otvarao usta kao da govori, no ništa nije rekao

Preliminary Round - Croatia v Egypt
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
23.01.2023.
u 20:33

- Greška neka? Odgovorio sam - rekao je nakon što ga je novinarka upitala je li nešto odgovorio. Šutio je te na taj način poslao poruku.

Hrvatska rukometna reprezentacija sada treba čudo kako bi prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u rukometu. Naši su rukometaši porazili Bahrein (43:32) s velikom razlikom, ali ne dovoljno uvjerljivom da bismo bili optimistični. Naime, prvo smo naše večerašnje protivnike trebali poraziti s 22 gola prednosti, da bi Egipat potom uvjerljivo morao dobiti Dansku pred 11 tisuća njihovih navijača u Malmöu. 

Susret je prokomentirao izbornik Hrvoje Horvat. Na prvo pitanje, ima li podršku ljudi iz Saveza, nije se oglasio. Otvarao je usta kao da nešto govori, no ništa nije rekao.

Novinarka mu je rekla da ga nije čula i upitala ga je li nešto odgovorio. 

- Greška neka? Odgovorio sam - rekao je, iako je ostao nijem te na taj način poslao poruku. 

Hoće li ostati izbornik? 

- Obećao sam neke stvari Ivanu (Baliću, op. a.). Ne bih komentirao to - zaključio je. 

Komentara 5

MM
MMarko657
12:58 24.01.2023.

U duhu svih drugih koji čestitaju izborniku: Bravo izborniče koji niste došli na početka priprema jer ste imali klubske obveze, bravo što se s dva posljednja uspjeha na velikim natjecanjima zabili zadnji čavao u hrvatski rukomet, oslobodili ste nam termin na početku godine i na olimpijskim igrama se veše nećemo morati živcirati oko rukometa. Preostaje samo da neki Gobac/Červar preuzmu i vaterpolo pa da više nemamo brige.

GO
Gorski
08:14 24.01.2023.

Nažalost nismo imali sreće jer smo izgubili od Egipta od kojeg nismo smijeli.Situacija u grupi nije nam išla na ruku. Slično nam se dogodilo i u Portugalu kad smo u prvom kolu izgubili od Argentine,ali s tim porazom smo ipak postali svjetski prvaci i ostali susreti su nam išli na ruku.Svaka Vam čast kauboji i ajmo se kvalificirati za OI.SRETNO

JO
Josip333
22:10 23.01.2023.

Bravo Kauboji, Bravo Izporniče i svi od reda, nisre nas razučarali,dobro sre odigr,ali dali sre sv od sebe i zaslužujete pohvale. Egipad se je dobro pripremio super su odigrali tako je to u Sportu.Podržavam Izpornikai želim puno sreću u budućomm radu pitamse ko to uništava rukomet,odnosno Sport, dobi mi,bile da nije Babić,na onaj način spjenjen trepa pronać krivca i kaznit ga.🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije