Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN NASTUP

Metličić žestoko o izborniku Horvatu: Sramota, to u životu nisam vidio

Malmo: Utakmica 2. kola drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometaša između Hrvatske i Bahreina
Foto: "Anze Malovrh / kolektiff"
1/8
23.01.2023.
u 20:09

- Ovo je sramota, to nikad nisam u životu doživio. To je nepoštivanje svih onih koji navijaju za hrvatsku reprezentaciju. Da kažem kako što mi kažemo u Splitu. Horvat - vrime je. Svi oni koji su te doveli - vrime je.

Rukometni izbornik Hrvoje Horvat imao je neobičan nastup nakon što je Hrvatska slavila protiv Bahreina na Svjetskom prvenstvu. Novinarka RTL-a pitala ga je ima li i dalje podršku saveza, na što je Horvat samo otvarao usta, no nije ništa govorio. To se nije svidjelo Goranu Špremu i Peri Metličiću, nekadašnjim reprezentativcima.

- Meni se ovo ne sviđa nikako. Svi se šalimo, ja sam prvi koji će se šaliti i na svoj račun. No, ovo je neprihvatljivo - rekao je Šprem te se osvrnuo na nastupe Hrvatske.

- Sreća prati hrabre i kvalitetne. A koga smo mi to pobijedili na Svjetskom prvenstvu? Za mene je ovo neuspjeh. Nije tragedija, ali neuspjeh da. Nešto treba mijenjati. Na kraju smo sretni devetim mjestom. Uvijek se govorilo da se Hrvatska mora boriti za medalju. Pitam se gdje je sada to nestalo. Za mene je ovo neuspjeh, koliko god to ružno zvučalo. Završili smo deveti. Protiv Egipta, najvažnijoj utakmici, nismo odigrali kako treba. Imali smo jedan zadatak, a to je izboriti olimpijske kvalifikacije. Cilj je bio četvrtfinale, a to znači dobiti Egipat.

Ni Metličić nema lijepe riječi.

- Ovo je sramota, to nikad nisam u životu doživio. To je nepoštivanje svih onih koji navijaju za hrvatsku reprezentaciju. Da kažem kako što mi kažemo u Splitu. Horvat - vrime je. Svi oni koji su te doveli - vrime je. 

Komentara 28

DU
Deleted user
21:09 23.01.2023.

Tužno je da je naša nada 9. mjesto, no opet nemamo što previše žaliti, znali smo koliko je važna ta prva utakmica, mi smo bili loši. Jedna loša utakmica i vi ste na rubu rukometa u sivilu prosječnosti i ispodprosječnosti. Nije prvi put da nam se ovo događa, sjećam se utakmice gdje smo šest prethodnih dobili, a onda sedmu izgubili i igrali za peto, šesto mjesto. Strava, sustav natjecanja treba mjenjati, ovo je cirkus.

Avatar Josipinho
Josipinho
21:23 23.01.2023.

Izgleda da Pero opasno puca na fotelju u savezu ili na poziciju izbornika.

DU
Deleted user
20:52 23.01.2023.

A da su slučajno uspjeli, nosili bi ga na rukama i vikali kako je najbolji na svijetu. Licemjerstvu i površnosti nema granica kod nas. Svi su se sručili na njega kao orlušine. Hrpa g...na.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije