Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESNICI VIŠE NISU NAJLOŠIJI

Štimac napokon uštimao pjesnike

Zagreb - Croatia Sesvete
Antonio Bronić | VLM
31.10.2009.
u 22:43

Zagreb je u derbiju začelja slavio protiv susjedne Croatije i time se izjednačio sa Sesvećanima po bodovima.

Bila je to najbolja utakmica otkako je Igor Štimac preuzeo pjesnike, čak i bolje nego kada je svladao Dinamo.

Igra je imala glavu i rep, Zagreb je bio bolja i dominatnija momčad sve do sredine drugog poluvremena, kada je tempo pao, no u posljednjih 13 minuta postigli su dva pogotka.

Prvi pogodak djelo je Ivan Krstanovića koji je u 43. minuti ispratio proigravanje Piškora i uklizao te ugurao loptu za vodstvo Zagreba.

Davor Vugrinec je nastavio svoj niz, svoj 102. gol postigao je nakon sa 20 metara s lijeve strane iskosa. Marko Guja je smanjio u 60. minuti, a na dva razlike vratio Miroslav Pejić deset minuta prije kraja i otvorio golijadu. Krstanović je šutirao sa 18 metara, loptu odbio vratar Sesveta, a Pejić je imao lak posao gurnuti je u nebranjenu mrežu.

Jasmin Agić je u 92. minuti svladao debitanta Marina Skendera, a konačni rezultat postavio je Damir Šolšić minutu kasnije nakon što su pjesnici odigrali sjajnu kontru.

Sportski direktor Igor Čalo uručio je na početku utakmice prigodni poklon za ulazak u "Klub 100". Dobio je dres i fotografiju s utakmice protiv Dinama kako je proslavljao jubilarni gol.

- Prezadovoljan sam pobjedom i činjenicom da smo utamicu završili sa samo jednim ozlijeđenim igračima (Celjak, nap.a.). Bili smo efikasni, no unatoč svemu nismo uspjeli utakmicu mirno privesti kraju. Dozvolili smo Croatiji da se u utakmicu vraća dva puta i taj segment moramo popravljati, kazao je Igor Štimac.

- Gledatelji su mogli uživati u odličnom, modernom i efikasnom nogometu, dodao je Nenad Gračan.


Ključne riječi
dim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije