Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Stošić

Srpski borac obranio naslov pa Cro Copu poslao poruku koja je odjeknula

Darko Stošić
Foto: Facebook
1/5
12.03.2017.
u 20:06

Sve je to djelo krvavog treniranja i sparinga s Mirkom Cro Copom Filipovićem i mog tima koji je bio uz mene, kazao je Stošić

Jedan od najboljih teškaša Europe, Srbin Darko Stošić, na FFC-u 28 u Ateni brzom je pobjedom nad bugarskim borcem Emilom Zaharievim obranio pojas u teškoj kategoriji.

S nekoliko snažnih 'low kickova' zadao je pogubne udarce Zaharievu, čije je koljeno popustilo s obzirom na to da ima čak 130 kilograma. Stošiću je to bila sedma pobjeda u nizu od kad je stigao u FFC, a u njegovu kutu bio je i Stipe Drviš, inače član Cro Copova tima. Srpski borac je, naime, posljednjih mjeseci mnogo puta trenirao u dvorani Mirka Filipovića pa mu je i zahvalio nakon pobjede:

– Sinoć sam drugi put obranio FFC-ov pojas!! Sve je to djelo krvavog treniranja i sparinga s Mirkom Cro Copom Filipovićem i mog tima koji je bio uz mene – Stipe Drviš, Nikola Pavković i David Radulović. Hvala svima na lijepim porukama – poručio je Stošić putem Facebooka.

 

Video Stošićeve borbe možete pogledati OVDJE.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Van Roosmalen i Stošić ekspresno do pobjeda. Pejić neporažen, Vrtačić novi prvak

Komentara 32

MO
mobitel20
23:29 12.03.2017.

Ne vidim niti cujem nista sto bi "odjeknulo" ! Najobicnija izjava borca a oni inace zahvaljuju svemu i svakome u slicnim izjavama...Pa kao da nekome smeta sto neki sportasi treniraju u Hrvatskoj !? Nije ni cudno kakve tekstove pisete kada ste puni predrasuda koji nemaju veze s vezom...Pa nitko ne mrzi Srbe, samo vecina nas ne podnosi velikosrbe...

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
20:43 12.03.2017.

Stipe I Mirko ko I Ivica I Stipan, sto je sramote u nas Hrvata to nema nigdje, sada vi nedomoljubi I yugonostalgicari pucajte minuse

BE
Beogradjan
20:18 12.03.2017.

Sve čestitke na uspehu našeg šampiona i svaka čast sportistima, oni ne znaju za granice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije