Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Šprajcer: Vukelić traži da me se smjeni i prijeti klubovima

\'za unu...29. 07. 2009. ministarstvo obrane rh/ministar zdravstva darko milinovic i ministar obrane branko vukelic na press konferenciji i popisivanju ugovora o hitnoj zracnoj pomoci Photo: Zeljko Hl
Željko Hladika/PIXSELL
08.03.2011.
u 16:09

Prijetnje su navodno otišle toliko daleko da se upozorava čelnike klubova da im djeca neće imati gdje raditi

Branko Vukelić izvršava ogroman pritisak na čelnike klubova diljem županije a nekima i prijeti. Čini to sa svojim suradnicima kako bi umjesto mene na čelno mjesto Nogometnog saveza Karlovačke županije doveo svog čovjeka Borisa Kozjana i tako promijenio neke stvari vezane uz izbor prvog čovjeka HNS-a – rekao je Neven Šprajcer, predsjednik NS Karlovačke županije.

Šprajcer tvrdi da je Vukelić svoj naum o smjenjivanjima proteklih dana provodio preko gradonačelnika i načelnika i tako prisiljavao mnoge predsjednike ovdašnjih klubova da Šprajceru izglasuju nepovjerenje.

– Konkretno i jasno želim reći da su mi zbog Vukelića ti ljudi rekli da se boje više nego kad su kretali u rat. Vukelić je u nedjelju imao sastanak s Turkovićem, Kozjanom i gradonačelnikom Jelićem vezan uz ponašanje karlovačkih klubova. Slične sastanke održao je i u Cetingradu, Slunju i Rakovici, te u Ogulinu, vezano uz taj grad i općine koje ga okružuju. Ljudima su prijetili da im klubovi neće dobiti opremu i novac, da ih više neće podržavati ni lokalna zajednica, a koliko je daleko sve otišlo govori i da su im prijetili kako im djeca neće imati gdje raditi. Uza spomenute ljude, u svemu se jako angažirao i dr. Amirudin Talakić – rekao je Šprajcer te dodao:

– Moram se zapitati dokle je politika spremna ići i upletati se u sport. Takvim ponašanjem dotaknuli su moralno dno dna, a vrlo blizu dnu smo i u sportskom smislu. Svima koji to rade mogu poručiti samo po onoj staroj narodnoj: Možete raditi što hoćete, ali ne dokle hoćete – zaključio je Šprajcer, koji je o događajima u nogometu Karlovačke županije i ponašanju bivšeg ministra pismom izvijestio premijerku Jadranku Kosor.

Ključne riječi

Komentara 8

MI
milk
11:42 10.03.2011.

evo neslužbeno sam doznao da je pamiću ukinuta suspenzija....možda ipak krene na bolje...iako malo sumnjam

LU
luanti
08:54 09.03.2011.

dalmatinko bolje ti pristaje ime tupko

RA
Ragusa
09:08 09.03.2011.

A što se tiće Štimca i njegovih izjava kako on nema para da podmićuje, odakle mu pare za kampanju kojom je pola godine silovao klubove po svim hrvatskim županijama - možda ga je financirao HDZ :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije