Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK NAKON PORAZA

Šoštarić: Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške

Nenad Šoštarić
Igor Kralj/Pixsell
12.12.2020.
u 21:00

"Sad se moramo pripremiti, odmoriti i u potpunosti se posvetiti utakmici s Njemačkom. Mislim da im apsolutno možemo parirati. Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Europskog prvenstva“, zaključio je

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić je bio poprilično smiren nakon poraza rukometašica Hrvatske protiv Norveške (36:25). Bio je svjestan odnosa snaga.

“Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške i da smo jedino mi i Norveška odigrali pet utakmica u 10 dana. Kao što smo rekli da nema euforije kad pobjeđujemo, tako sad nema nikakve tragedije", nakon utakmice je rekao izbornik Nenad Šoštarić.

Oči su okrenute, naravno, dvoboju protiv Njemačke u utorak.

"Sad se moramo pripremiti, odmoriti i u potpunosti se posvetiti utakmici s Njemačkom. Mislim da im apsolutno možemo parirati. Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Europskog prvenstva“, zaključio je.

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
22:28 12.12.2020.

Gospodine Izborniče , istina jest da su Norvežanke bolje. Ali je i istina da Vi , kao strateg , niste dobro reagirali na katastrofalan pad naše igre nakon vodstva 17 -16 u 33. minuti . Pa gdje ste bili? Štoi? Što ste radili? Na kraju smo izgubili 11 zgoditaka. Točno 36-25. U 27 minuta dobili smo 20 pogodaka , a dale samo 8. Ako smo pali kondicijski, zašto niste usporili igru? Nadam se kako ste izvukli pouku. Očekujem pobjedu nad Njemicama .

SS
sokac sa drave
11:46 13.12.2020.

Norvezanke igraju kao muski najgrublji rukomet na svijetu,nesto slicno grubo igraju africke franjcuskinje ividi vraga nama sude tetke iz francuske.Jeli moguce da oni nemaju protiv sebe nijedan sedmerac a ni iskljucenja.Normalno da je norveska jaca ali zasto jos poguranac od sudkinja.Cini mi se da su nas zahebali.

DU
Deleted user
11:01 13.12.2020.

Činjenica je da ste napravili više, nego kaj se očekivalo. Igrajte dalje ko do sad, bez grča i s guštom. Čestitke curama i stožeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije