Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POLUFINALE EURA

Kalkulacije: Hrvatska s pobjedom sigurno ide dalje, ali može čak i s porazom

Norveška - Hrvatska
Reuters/PIXSELL
12.12.2020.
u 20:15

Važna će nam biti utakmica Nizozemske i Njemačke u ponedjeljak te, naravno, utakmica naših rukometašica protiv Njemačke u utorak

Hrvatske rukometašice izgubile su 36:25 od favorita Norveške u drugom kolu druge grupne faze na Euru, ali još uvijek imaju velike šanse za plasman u polufinale uoči posljednjeg kola.

Važna će nam biti utakmica Nizozemske i Njemačke u ponedjeljak te, naravno, utakmica naših rukometašica protiv Njemačke u utorak.

Ako Njemačka izgubi od Nizozemske ili odigra neriješeno, onda je i bod dovoljan u utorak Hrvatskoj protiv Njemačke za polufinale. Ako Njemačka pobjedi Nizozemsku onda Hrvatska mora ići na pobjedu protiv Njemačke. U slučaju da Njemačka pobjedi Nizozemsku, a mi remiziramo s Njemačkom, onda odlučuje gol-razlika. Ako Nizozemska pobijedi Njemačku, a Njemačka nas, još uvijek možemo dalje, ali zatvara se krug od tri reprezentacije i važna će biti gol-razlika.

Izabranice Nanada Šoštarića imaju čak tri dana odmora, a Njemačka igra dvije utakmice u dva dana. Prvo u ponedjeljak s Nizozemskom i onda s Hrvatskom u utorak.

Utakmica Hrvatske i Njemačke kreće od 18:15. S Norveškom možemo igrati ponovno tek u finalu.

Komentara 1

BE
bezvrijedanyugodinar
20:36 12.12.2020.

Novinar već kalkulira s kim možemo igrati u finalu, a još se nismo kvalifcirali niti u polufinale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije