Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTE CARLO

Šok za Srbina: Đokovića u osmini finala eliminirao 33. tenisač svijeta

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
15.04.2021.
u 18:00

Britanac, koji je prije Monte Carla odigrao samo četiri meča na zemljanoj podlozi, prekinuo je tako sjajan Đokovićev niz od deset pobjeda na početku ove godine

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković eliminiran je u četvrtak u osmini finala teniskog ATP turnira iz Masters serije u Monte Carlu, bolji od njega bio je Britanac Daniel Evans sa 6:4, 7:5 poslije dva sata i devet minuta igre. 

Prvi set je Evans, 33. tenisač na svijeta, dobio iako je ispustio prednost od dva breaka. U drugom setu je britanski tenisač uspio nadoknaditi zaostatak od 0:3 za prvu pobjedu nad Đokovićem koji je slavio u Monte Carlu 2013. i 2015.

Britanac, koji je prije Monte Carla odigrao samo četiri meča na zemljanoj podlozi, prekinuo je tako sjajan Đokovićev niz od deset pobjeda na početku ove godine. 

U četvrtfinalu ga čeka Belgijanac David Goffin (ATP-15.) koji je eliminirao Nijemca Alexandera Zvereva (ATP-6.).

Ključne riječi

Komentara 2

SL
slavenZadravec
19:25 15.04.2021.

Nije šok nego pametna strategija postupnog ufuravanja u formu na zemlji s vrhuncem u Parizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije