Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKA POBJEDA

Škotska uvjerljivo otvorila novi ciklus kvalifikacija, na susretu sudila hrvatska postava

Scotland v Cyprus - UEFA European Championship Qualifying - Group A - Hampden Park
Neil Hanna
25.03.2023.
u 18:20

Susret u Glasgowu sudila je hrvatska postava. Glavni djelitelj pravde bio je Duje Strukan, linijski suci Bojan Zobenica i Alen Jakšić, četvrti sudac Igor Pajač, a za VAR su bili zaduženi Ivan Bebek i Fran Jović

U prvoj utakmici skupine A kvalifikacija za EURO 2024. nogometaši Škotske su na Hampden Parku u Glasgowu svladali Cipar sa 3-0 (1-0).

Prvi pogodak postigao je John McGinn (21) pravodobnim ulaskom na drugu vratnicu nakon ubacivanja Robertsona, dok je konačni rezultat postavio Scott McTominay (87, 90+3) s dva gola pred kraj dvoboja. Prvo mu je Dykes glavom spustio loptu, a onda ga je lijepom asistencijom uposlio i kapetan Robertson koji je tako ostvario dva dodavanja za pogodak.

Susret u Glasgowu sudila je hrvatska postava. Glavni djelitelj pravde bio je Duje Strukan, linijski suci Bojan Zobenica i Alen Jakšić, četvrti sudac Igor Pajač, a za VAR su bili zaduženi Ivan Bebek i Fran Jović.

U skupini A u subotu će još igrati Španjolska - Norveška, dok je Gruzija slobodna u 1. kolu. Plasman na EURO u Njemačkoj izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije