Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNO 'LUDILO'

Skandal na utakmici: Trener i sin dopredsjednika tukao igrače pa završio u pritvoru

08.02.2021.
u 18:29

Maro Debelić, kapetan Dubrovnika kaže kako su Dragići napali roditelja jednog od rukometaša Dubrovnika

Na rukometnoj utakmici Dubrovnika i Sesveta odigranoj u subotu rezultat (pobjeda Sesveta 36:30) i sportski duh pali su u zadnji plan nakon opće tučnjave na parketu. No, što je posebno zanimljivo je da to nije bio obračun dvije suprostavljene strane već Dubrovčana međusobno. 

Igrači Dubrovnika bili su na jednoj strani, a dopredsjednik Ivo Dragić i trener kluba s juga na drugoj strani. Kondicijski trener i sin dopredsjednika RK Dubrovnika Antonio Dragić ozlijedio je dvojicu vlastitih igrača zbog čega je završio u pritvoru. 

Maro Debelić, kapetan Dubrovnika kaže kako su Dragići napali roditelja jednog od rukometaša Dubrovnika, piše Dubrovački vijesnik.

- Pogledajte što su radili, tuču na terenu, skandal! Policija će doći, svi će doći. Ovo je bruka! Ovo je sramota dubrovačkog sporta! Što više reći? Momci koji se trude tu, koji godinu dana nisu plaću primili, koji ostavljaju srce, dušu i sve. Da neko ga vrijeđa i ovako se ponaša. Sramota! Institucije, Grad, policija, svi - proradite! Sramota! - rekao je Maro Dabelić.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice koja se u subotu, 6. veljače, u večernjim satima odigrala u sportskoj dvorani u Gospinom polju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između rukovodstva i igrača jednog od rukometnih klubova koji su odigravali utakmicu. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, te je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Nakon što su sudionici sukoba dovedeni u prostorije policije, jedan od njih je, tijekom kriminalističkog istraživanja, vrijeđao policijskog službenika. Radi se o 60-godišnjaku koji je zbog toga prekršajno prijavljen po čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem ovog događaja u sklopu kojeg će se utvrditi eventualna prekršajna odgovornost po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o javnom okupljanju, Zakona o privatnoj zaštiti i kršenju Odluke Nacionalnog stožera o javnim okupljanjima - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije