Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEISPLAĆENA DUGOVANJA

Šibenik zbog Rukavine prijavljuje Hajduk HNS-u

Ante Rukavina
Vanja Zubčić
13.10.2009.
u 14:04

- Žalosno je da su ovakvi odnosi i da se Hajduk ovako ponaša - kazao je direktor Šibenika Marko Karađole.

Šibenik će sutra prijaviti Hajduk Arbitražnoj komisiji HNS-a zbog duga od oko 100 tisuća eura koji su bijeli morati platiti Šibeniku nakon Rukavinina transfera u Panathinaikos. Šibenčani su se na taj korak odlučili jer se čelništvo bijelih oglušivalo na njihove pozive. Sreli su se, doduše, prošlog tjedna presdjednici Svaguša i Pauk, prvi je obećao skoro rješavanje otvorenog problema, no kako se ni nakon toga nije javljao svojem šibenskom kolegi, ovaj je bio primoran obratiti se arbitraži.

- Žalosno je da su ovakvi odnosi i da se Hajduk ovako ponaša. Tih 740 tisuća kuna nama znači mnogo, omogućilo bi nam zatvaranje financijske konstrukcije do kraja sezone - kazao je prof. Marko Karađole, direktor Šibenika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije