Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA LEGENDA

Senzacionalne vijesti s Otoka: Proslavljeni trener najavio povratak Nike Kranjčara na travnjak?

Zagreb: Međunarodni prijateljski U-19 turnir, Hrvatska - Wales
Matija Habljak/PIXSELL
05.12.2023.
u 16:38

Niko je u bogatoj karijeri nastupao za Dinamo, Tottenham, Portsmouth, kijevski Dinamo, Rangers, QPR te New York Cosmose, a Redknapp nikada nije krio kako ga obožava.

Legendarni engleski trener Harry Redknapp izjavio je kako ima namjeru izvući hrvatsku legendu Niku Kranjčara iz mirovine i vratiti ga na zeleni travnjak. Naime, Redknapp je odlučio u svojoj 76. godini prihvatiti se posla u engleskom niželigašu Cwm Albionu, koji je proglašen najgorim svjetskim klubom. 

GALERIJA Niko Kranjčar predstavio knjigu o svom pokojnom ocu Cici

Zagreb: Međunarodni prijateljski U-19 turnir, Hrvatska - Wales
1/17

Cwn Albion je dobio gol u svakom susretu u zadnjih 10 godina pa su odlučili za pomoć se obratiti iskusnom trenerskom liscu Harryju Redknappu, koji je odlučio prihvatiti njihov poziv i već ima pakleni plan. 

- Kada su me zvali, nisam znao što očekivati. Imaju gol-razliku od minus 191 i to mi je zapelo za oko. Ipak, nakon sastanka sam vidio posvećenost. Iskopat ćemo Niku Kranjčara i vratiti ga na teren. Dovest ćemo nekoliko jakih imena - otkrio je Redknapp.

VEZANI ČLANCI:

- Oprosti, ostao je još ovaj posao. Idem probati okrenuti sudbinu ovog kluba. Ovo mi je najteža zadaća - usput se Harry ispričao i supruzi. 

Niko je u bogatoj karijeri nastupao za Dinamo, Tottenham, Portsmouth, kijevski Dinamo, Rangers, QPR te New York Cosmose, a Redknapp nikada nije krio kako ga obožava. 

 

Komentara 3

AN
AnimaTor
08:55 06.12.2023.

Može biti "oružar"u klubu i brinuti s e o opremi kluba.

ZP
Zabranjen pristup
17:53 05.12.2023.

Sta ce kositi travu

Avatar mrbr
mrbr
12:06 06.12.2023.

Ajmo iskreno, pa taj Niko nije bio niš posebno od igrača, a ni kao čovjek mi se baš ne sviđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije