Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U knjižnicama i kioscima

Niko Kranjčar predstavio knjigu o Cici te postao počasni član lokalnog četvrtoligaša

Niko Kranjčar predstavio knjigu o Cici
Foto: Matija Grgas - Mat Photography
1/17
10.06.2023.
u 15:45

Večernjakovu knjigu godine Cico - tak imam te rad u Jastrebarskom su predstavili glavni urednik i član Uprave VL-a Dražen Klarić, urednik knjige Žarko Ivković, te autori Tomislav Dasović i Mladen Miletić. Naravno, o knjizi je govorio i Niko Kranjčar, koji je proglašen

Promocija Večernjakove knjige godine Cico - tak imam te rad održana je sinoć u Glazbenoj školi u Jastrebarskom. Prije početka promocije Dražen Klarić i ravnateljica škole Iva Barač otvorili su Malu knjižnicu ispred ulaza u školu. Dirljiva i topla priredba, uz nastupe mladih jaskanskih umjetnika, trajala je sat i pol.

Knjigu Cico - tak imam te rad predstavili su glavni urednik i član Uprave Večernjeg lista Dražen Klarić, urednik knjige Žarko Ivković, te autori Tomislav Dasović i Mladen Miletić. Naravno, o knjizi je govorio i Niko Kranjčar, koji je proglašen počasnim članom NK Jaska Vinogradar, koji se plasirao u četvrti rang hrvatskog nogometa.

GALERIJA Niko Kranjčar predstavio knjigu o Cici

Niko Kranjčar predstavio knjigu o Cici
1/17

O Cici su govorili i Zorislav Srebrić, novinar Branko Stipković, u ime Dinama Miroslav Tomašević, te književnik Ivica Šute, autor knjige Kibici purgera. Promociji je nazočila i supruga pokojnoga Cice, gospođa Elvira Kranjčar.

VEZANI ČLANCI:

Voditeljica priredbe bila je Klementina Škrabe, a o Cici je govorio i njezin otac, književnik i dramatičar Nino Škrabe, autor prve knjige o Cici (Cico - od Maksimira do Ulice pjesnika) Škrabe je svoju knjigu iz 2002. godine i Večernjakovu Cico - tak imam te rad duhovito nazvao starim i novim zavjetom.

- Njegova je bila ‘Cicina knjiga’, a ova je knjiga o Cici - tako je rekao Škrabe. Inače, knjigu možete kupiti u svim većim knjižnicama i na kioscima po cijeni od 19,90 eura.

VIDEO Evo kako će izgledati novi stadion u Zagrebu na kojem će se igrati Liga prvaka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije