Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Kine

Sebastian Vettel najbrži na posljednjem treningu

Sebastian Vettel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.04.2018.
u 09:15

Nakon prve dvije utrke sezone vodi Vettel sa 50 bodova ispred Hamiltona koji ima 33 i Bottasa sa 22 boda.

Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju bio je najbrži na trećem slobodnom treningu za VN Kine u svjetskom prvenstvu formule 1 ispred momčadskog kolege Finca Kimija Raikkonena i njegovog sunarodnjaka Valtterija Bottasa u Mercedesu.

Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu završio je četvrti, Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) peti, a Danac Kevin Magnussen (Haas) šesti.

U prvih deset našli su se i Force Indijini Meksikanac Sergio Perez i Francuz Esteban Ocon, te Španjolac Carlos Sainz Jr. (Renault) i Rus Sergej Sirotkin (Williams).

Nakon prve dvije utrke sezone vodi Vettel sa 50 bodova ispred Hamiltona koji ima 33 i Bottasa sa 22 boda.

Komentara 1

JO
josip
10:45 14.04.2018.

tek pisete o trecem trenigu a vec su i kvalifikacije prosle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije