Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Saračević se uoči Nantesa pita hoće li biti puno gledatelja u Areni

17.02.2018.
u 16:04

Nantes će prvi put igrati u Zagrebu i tek je šesta francuska momčad koja će gostovati u Zagrebu

Rukometaši PPD Zagreba večeras (20 sati) u zagrebačkoj Areni igraju utakmicu 14. kola elitne skupine Lige prvaka s francuskim doprvakom Nantesom. Zanimljivo je da će Nantes prvi put igrati u Zagrebu i tek je šesta francuska momčad koja će gostovati u Zagrebu. Prije Nantesa gosti su bili Lyon, Nimes, Montpellier, Chambéry i PSG.

U deset domaćih utakmica s francuskim momčadima zagrebaši imaju samo četiri pobjede, dva su puta igrali neodlučeno i četiri su puta pobijeđeni. A ta četiri poraza dogodila su se u posljednjih šest utakmica. Najuspješniji je u igri sa zagrebašima PSG koji je od ukupno šest utakmica pobijedio u četiri, uz jedan neodlučeni ishod i jedan poraz, u Zagrebu 2015. godine.

- Bit će to teška i zahtjevna utakmica. Trebaju nam bodovi za ulazak u osminu finala, a njima za prvo mjesto u skupini. Igrao sam puno puta protiv Nantesa. Koliko ih god dobro poznajem, toliko dobro poznaju i oni mene - rekao je Damir Bičanić koji je godinama igrao u francuskom Chamberyju. PPD Zagreb igrao je odlično u Nantesu u prvom dijelu sezone. Na kraju je izgubio s pogotkom razlike, a nwakon te utakmice Senjanin Burić, kružni napadač Nantesa, rekao je da je Zagreb zaslužio najmanje bod, ako ne i pobjedu.

U tom susretu najbolji strijelac zagrebaša bio je upravo Bičanić sa šest pogodaka. U Nantesu su najbolji bili Burić (6) i Lazarov (1) kojih sada nema zbog ozljede.

Zlatko Saračević, trener zagrebaša, pita se pak hoće li biti puno gledatelja u Areni.

Da, dobro pitanje... 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:44 17.02.2018.

..tko to gleda više,sve što i malo miriši na igrača ode van..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije