Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirkov protivnik

Nelson: Kompletniji sam od Cro Copa, a Miočić samo bježi po ringu

Stipe Miočić i Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
06.03.2018.
u 14:19

Stipe nije najopakiji čovjek na planetu, rekao je Nelson

Borilačkim svijetom jučer je odjeknula vijest da Mirko Cro Cop prihvaća ponudu Bellatora te će se u sklopu te organizacije boriti protiv Roya Nelsona.

Okršaj će se održati 25. svibnja u Londonu u dvorani stadiona Wembley, a hrvatski teškaš u njega ulazi s osam pobjeda u nizu u dvije japanske organizacije (IGF, Rizin).

Hrvatskom borcu svidjela se ponuda, a posebno protivnik. Jer Nelson je atraktivan, a Mirko je od njega izgubio 2011. godine. Ušao je u tu borbu ozlijeđen i to je skupo platio.

– Cro Cop je legenda ovog sporta. Bio je u Prideu i UFC-u. Isti je to borac koji te može nokautirati. Stvar je u tome što su ostali napredovali. Ljudi su kapitalizirali neke njegove pogreške – rekao je tada Nelson pa dodao:

– Kompletniji sam borac. Znam se boriti na parteru, znam rušiti, imam snažne ruke i čvrstu bradu. Sve ove stvari te čine boljim od tvog protivnika.

Stipe Miočić i Cro Cop
1/8

Nelson ima impresivnu karijeru. Sudjelovao je u 38 borbi i ima 23 pobjede, od kojih 14 nokautom. Ima i 15 poraza, ali samo su ga Mark Hunt i Andrei Arlovski uspjeli nokautirati.

Iako on nije jedan od onih koji ne poštuju svoje suparnike, ipak povremeno provocira ''trash talkom''. To je napravio i nakon što je Stipe Miočić pobijedio Werduma i postao prvak.

– Stipe se ne bori, on je borac na bodove. Zar ga niste vidjeli kako bježi? To je taj novi stil u kojem se ide na bodove, a ja sam stara škola. Stisnem zube i krenem, idem po nokaut. Stipe mi je dao inspiraciju – ako on može biti prvak, onda mogu i ja. Kad smo se borili, on je bježao od mene i išao na bodove – pričao je Nelson 2016., a i prije nekoliko tjedana pokazao je da ne vjeruje baš u Miočića.

– Stipe nije najopakiji čovjek na planetu, rekao je Nelson pa komentirao nadolazeći dvoboj Miočić – Cormier.

– Daniel će pobijediti Stipu, naročito zbog toga što ima još toliko vremena, znam da će proći kompletne pripreme. Govorim to iz vlastita iskustva iz mečeva s obojicom. Borio sam se s Danielom nakon trening-kampa i sa Stipom bez kampa, i sudim po tome. Mislim da će Daniel pobijediti.

Komentara 9

Avatar babas
babas
15:05 06.03.2018.

MMA nije samo snaga,već i tehnika. Stipe ima odličan rad nogu zato i je najopakiji čovjek na planeti. To se najbolje vidjelo protiv Nganua,Stipe ga je izludio svojim kretanjem i eskivažama. Ovog debeljka bi Nganu nokautirao u prvoj minuti. Ima on tvrdu glavu i jak udarac,ali to nije dovoljno.

2F
2fast4u
14:28 06.03.2018.

debeli nikad nisi bio neki cvijet inteligencije, ali očito ti je od udaraca u glavu mozak totalno ishlapio. Miočić bježi po ringu? sreća pa se u svakom trenutku na youtubeu može pogledati borba tebe i Stipe, dobio si takve batine da je to strašno, a toliko si debel i nepokretan da od tebe nitko nema razloga bježati.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:03 06.03.2018.

He, he i NGanu je bio puno kompletniji u onim žutim gaćicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije