Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni Mirko

Djeca čekala Cro Copa, on nije došao: 'Eto, sad znaju zbog čega..'

mirko filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
04.03.2018.
u 20:11

"Ja danas od jutra dobivam poruke da su djeca razočarana, da su me čekala, zašto nisam došao"

U Virovitici se održavao karate turnir, a očekivao se dolazak Mirka Filipovića. Djeca su čekala, ali Cro Cop se nije pojavio.

Nikome nije bila jasno zbog čega, a onda se na Facebooku oglasio i poznati MMA borac i objasnio cijelu situaciju.

"Prije mjesec i pol dana prijatelj iz Virovitice me nazove i pita bih li došao kao gost na karate turnir u Viroviticu. Odgovorim mu da ne znam, i da je to još daleko da bih mu rekao da ili ne. Rekao sam mu da ne znam kakav ću biti sa svojim obavezama i da me svakako nazove još tjedan dana prije toga da provjeri. I naravno da me nitko nije nazvao, ni provjerio ni podsjetio niti poslao neku pozivnicu ili barem SMS da znam kad je to i da me se podsjeti. I onda u petak vidim na FB najave mog dolaska u Viroviticu. A onda niti u subotu ujutro, jučer, da netko nazove i pita dolazim li, turnir je tu i tu, od toliko i toliko, ma ništa. I ja danas od jutra dobivam poruke da su djeca razočarana, da su me čekala, zašto nisam došao... Evo, sad znate zašto", napisao je Filipović.

Komentara 13

NI
Nikomah95
21:13 04.03.2018.

Volim Mirka, al ovo mu baš i nije na čast! Mogao je i on nazvati, prijeći preko taštine, zbog djece.

PL
@ploto@
08:00 05.03.2018.

Valjda se prijatalj htio pokazati velikom facom.

JE
Jeremija
00:09 05.03.2018.

Aljkavost,a ne Mirkov propust.🤔Valjda je trebao staviti natpis velikim slovima iznad kreveta 45 dana ranije da ne zaboravi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije