Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERVOZNA ZVIJEZDA

Ronaldo 'poludio' na klupi i napao snimatelja: Zar nemaš što drugo raditi?!

Cristiano Ronaldo
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
08.01.2015.
u 17:01

Nesvakidašnja je pojava vidjeti Portugalca na klupi pa je zato i bio atrakcija

Cristiano Ronaldo ima izraziti natjecateljski duh i, da ga se pita, igrao bi svaku utakmicu i po cijenu ozljeda i premorenosti. Srećom, treneri su tu da donesu druge odluke, bolje za igrača, no nitko ne garantira da se igrač neće javno buniti  zbog toga. Kao što je učinio Ronaldo.

Protiv Atletico Madrida nije istrčao u prvoj postavi, proveo je cijelo prvo poluvrijeme na klupi i to se osjetilo na igri jer je Real Madrid bio bezidejan, ali svejedno je na odmor otišao s pozitivnih 0:0. Na kraju su izgubili 0:2 i u četvrtfinalu Kraljeva kupa nalaze se pred ispadanjem od gradskog rivala.

A da cijela priča bude tmurnija i neugodnija, "pobrinula" se Ronaldova reakcija u prvom dijelu, kad ga snimatelj nikako nije prestajao snimati kamerom, valjda po nalogu redatelja. Nesvakidašnja je pojava vidjeti Portugalca na klupi pa je zato i bio atrakcija, što mu se nije svidjelo.

– Zar nemaš što drugo raditi? pitao je Ronaldo snimatelja, ali on nije odustajao od svoje "misije".

>> 'Nisam kriv, Ronaldo je bio umoran, a pretjerano je govoriti da smo u krizi'

Komentara 3

RD
robert dani
18:39 08.01.2015.

Taj momak mi definitivno nije simpatičan, ali ne vidim gdje je to poludio?? Sramota je tako lagati samo radi senzacionalizma!

DI
dinamojavolim1
19:55 08.01.2015.

poludio???pa vi niste normalni

MA
matildica
17:41 08.01.2015.

no rasizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije