Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Ronaldinho odlazi iz Meksika, a jedna od mogućih destinacija je Angola

Ronaldinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.12.2014.
u 16:24

Zanima ga i odlazak u Montreal Impact koji je već najavio kako će dovesti Alberta Gilardina i Juana Romana Riquelmea

Gdje će Ronaldinho igrati u 2015. godini, nitko ne zna, ali vrlo vjerojatno to neće biti njegov sadašnji klub Queretaro. Dvostruki osvajač Zlatne lopte bio je veliki mamac za gledatelje, meksički klub rasprodao je sve domaće utakmice u kojima je Brazilac nastupio, prodalo se i mnogo njegovih dresova, ali, čini se, kako će uskoro otići.

Kao najizglednija nova destinacija za legendarnog Brazilca spominju se američki Orlando City, kanadski Montreal Impact, pa čak i klub iz Angole Kabuscorp.

Bivši napadač Barcelone ima dvogodišnji ugovor s meksičkim klubom u koji je stigao na početku tekuće sezone. No ima problema s disciplinom. Nedavno je pobjegao iz kluba i nikom se nije javljao danima, a treninzima se priključio tek nakon ultimatuma predsjednika kluba Nacha Ambriza .

Otkad se ponovno priključio treninzima, Ronaldinho je popričao tek s nekoliko ljudi, uključujući predsjednika i sportskog direktora kluba. Službeni razlog izostanka su "obiteljski problemi", ali upućeni tvrde kako zapravo želi natjerati klub da ga pusti u Orlando City gdje bi ponovno zaigrao s nekadašnjim suigračem Kakom.

Zanima ga i odlazak u Montreal Impact koji je već najavio kako će dovesti Alberta Gilardina i Juana Romana Riquelmea. Potreban mu je još jedino Ronaldinho i Montreal bi u idućoj sezoni mogao imati "pakleni" trokut u napadu.

U potjeri za Ronaldinhom je i biznismen iz Angole i nekadašnji general Bento Kagama. Želi ga u svom klubu Kabuscorpu, za koji je nekoć igrao još jedan Ronaldinhov bivši suigrač – Rivaldo.

>> Ronaldinho, gdje si? Brazilac je nestao i nema ga već dva tjedna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije