Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikome se ne javlja

Ronaldinho, gdje si? Brazilac je nestao i nema ga već dva tjedna

Ronaldinho
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.12.2014.
u 18:00

– Vidjet ćemo, on je igrač kojeg se isplati čekati. No, ako se ne pojavi u sljedećih sedam dana, morat ćemo donijeti neke teške odluke

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho je nestao. Nekoć najbolji nogometaš svijeta nije se pojavio na pripremama svog kluba Queretara, a nitko iz meksičkog kluba ne zna gdje se nalazi. Brazilac koji je ovog ljeta potpisao na dvije godine u prvom dijelu sezone odigrao je deset utakmica i postigao tri pogotka, ali sada je dva tjedna zakasnio na pripreme i uopće se nije javio.

– Vidjet ćemo, on je igrač kojeg se isplati čekati. No, ako se ne pojavi u sljedećih sedam dana, morat ćemo donijeti neke teške odluke. Već je puno izgubio u ova dva tjedna i mora mu biti jasno da nitko ne može biti iznad kluba – rekao je trener Ignacio Ambriz.

Ipak, situacija nije toliko dramatična, Ronaldinho se  vrlo vjerojatno nije izgubio, već mu se ne da vratiti s odmora. Kod brazilskih nogometaša to baš i nije neuobičajena situacija...

>>Ronaldinho: Karijera mi je bila super, jedino žalim što nisam više igrao s Messijem

Komentara 3

21
215794
03:11 24.12.2014.

Pa on je bio igrac

BU
bugatti
23:27 23.12.2014.

U bazenu je sa 4 komada a peti za sankom - I ja bi zakasnio !

BU
bugatti
23:28 23.12.2014.

U bazenu je sa 4 komada a peti za sankom - I ja bi zakasnio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije