Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Remi Leicestera i WBA, Celta u gostima razbila Las Palmas

Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.10.2017.
u 23:34

WBA je u vodstvo sjajnim golom iz slobodnog udarca s 25 metara doveo Chadli (63), a liscima je bod spasio Mahrez (80)

U posljednjoj utakmici 8. kola engleske lige Leicester i West Bromwich Albion igrali su 1:1 (0:0). Goste je u vodstvo sjajnim golom iz slobodnog udarca s 25 metara doveo Chadli (63), a domaćima je bod spasio Mahrez (80).

WBA je 10. s deset bodova, dok je Leicester i dalje u zoni ispadanja, 18. sa šest. Na vrhu je Manchester City s 22 boda, dva manje ima drugi Manchester United.

U 8. kolu španjolske lige Celta je u gostima pobijedila Las Palmas s 5:2 (2:0). Gosti su vodili sa 5:0 pogocima Emrea Mora (16), Iaga Aspasa (20, 49, 76) i Pabla Hernandeza (71), a domaći su poraz ublažili u završnici golovima Vitola (90) i Loica Remyja (90+3).

Celta je sada 10. s 11 bodova, dok je Las Palmas pao u zonu ispadanja, 18. je sa šest.Na vrhu je Barcelona s 22 boda, četiri manje ima druga Valencia, a pet treći Real Madrid.

Dvobojem novih prvoligaš zaključeno je 8. kolo talijanskog prvenstva. Verona je na svom terenu svladala Benevento s 1:0 (0:0).Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Romulo u 74. minuti.

Ovom pobjedom Verona je pobjegla iz zone ispadanja, sada je 16. sa šest bodova, dok je Benevento na dnu bez bodova.Na vrhu je Napoli s maksimalnih 24 boda, dva više od drugog Intera.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije