Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas je derbi

Lovren otkrio zbog čega je morao promijeniti broj: 'To je neviđena ludnica'

Osijek: Nastavljeno suđenje braći Mamić i ostalima na kojem svjedoči Dejan Lovren
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
14.10.2017.
u 09:31

"Da budem iskren, promijenio sam broj da se mogu potpuno posvetiti nogometu i utakmici."

U subotu je na rasporedu najveći derbi engleskog nogometa, na Anfieldu će od 13.30 sati igrati Liverpool i Manchester United. Redsi derbi dočekuju na sedmom mjestu s 12 bodova, sedam manje od vragova, koji dijele prvo mjesto s gradskim rivalom Cityjem, piše Goal.com.

Kakva navala je na derbi najbolje svjedoči branič Liverpoola Dejan Lovren koji je zbog toga mora promijeniti broj mobitela.

"Čim se znao raspored za novu sezonu, svi su samo pričali da imamo United u listopadu", otkrio je za Football Focus Lovren pa dodao:

 

"Posljednjih desetak dana je neviđena ludnica, potražnja za ulaznicama je nevjerojatna. Volio bih da ih mogu dati svima, ali to nije moguće."

"Dobio sam više od 20 upita za ulaznice. Da budem iskren, zbog toga sam promijenio broj da se mogu potpuno posvetiti utakmici."

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije