Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM

Redknapp: Kranjčar i Modrić će igrati zajedno

Luka Modrić
Pixsell
27.12.2009.
u 12:27

"S Lukom Modrićem na putu punog oporavka menadžer Harry Redknapp suočen je s izazovom njegova spajanja u momčad s hrvatskim suigračem Nikom Kranjčerom".

"Je li to izazov? Harry svakako ne misli tako, a to objašnjava u siječanjskom izdanju Hotspur magazina."

Na taj je način, putem službenih web-stranica kluba najavljen novi broj klupskog mjesečnog glasila u kojem će menadžer momčadi dati odgovore na pitanja čitatelja u svojoj kolumni.

- Imam sjajan problem. Niko igra sjajno za nas, on je vrhunski igrač visoke kvalitete. A, divno je ponovno imati i Luku. Ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg njih dvojica ne bi mogli biti u istoj momčadi - jasno je već prije rekao Redknapp što misli o hrvatskim veznjacima.

Modrić se, podsjetimo, nedavno vratio u kadar prve momčadi nakon što je zaliječio slomljenu potkoljeničnu kost desne noge. Ozljeda je to koju je zaradio u dvoboju protiv Birminghama. U međuvremenu ga je u momčadi mijenjao Niko Kranjčar koji igra u sjajnoj formi, a koji je Spursima pristupio u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka za nogometaše.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:48 27.12.2009.

Kranjčar i Modrić su sjajni igrači za onaj marginalni izvan World Cup nivo..

PE
petracan
10:56 29.12.2009.

Na stranu ono što mi iz Zagreba mislimo o Kranjčaru , ali da je majstor , stvarno je i može on igrati sa svakim , a naročito sa Lukom koji je isto kao i on ak ne i bolji majstor !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije