Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SREDINA?

Rebić pred izlaznim vratima Milana? Poznat potencijalni novi klub srebrnog 'vatrenog'

italian soccer Serie A match - AC Monza vs AC Milan
Luca Rossini / ipa-agency.net
25.02.2023.
u 22:40

Navodno je očekivan odlazak na ljeto, ali zbog produžetka prijelaznog roka u Turskoj, Ante bi mogao u nekoliko narednih dana pronaći novi klub. Naime, situacija s potresom u Turskoj je omogućila produženje prijelaznog roka u njihovoj Superligi

Hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac Ante Rebić mogao bi napustiti Milan, javlja talijanski stručnjak poznat po informacijama za nogometne transfere i događanja na tržištu u Serie ANicolo Schira.

Navodno je očekivan odlazak na ljeto, ali zbog produžetka prijelaznog roka u Turskoj, Ante bi mogao u nekoliko narednih dana pronaći novi klub. Naime, situacija s potresom u Turskoj je omogućila produženje prijelaznog roka u njihovoj Superligi.

Turski mediji ističu da postoji interes Fenerbahčea te se očekuje da je Milan voljan pustiti 29-godišnjaka na posudbu uz mogućnost otkupa. Tamošnji list Eshahaber javlja da Fener želi vidjeti Rebića u žuto-crnom dresu do 5. ožujka.

Rebić je daleko od svoje najbolje forme, ove sezone upisao je 20 nastupa za Milan te upisao tri gola i dodao dvije asistencije. Ugovor s milanskim divom vrijedi do 2025. godine.

Komentara 1

TO
Tomi
03:11 26.02.2023.

Od kako je digao glas protiv Dalica, propao je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije