Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZDAJA REALA'

Realovoj zvijezdi stigla 'nemoralna ponuda' iz PSG-a, brzo im je odgovorio

Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.
Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
1/3
19.06.2022.
u 12:30

Izgleda kako su francuski prvaci htjeli preoteti igrača španjolskim prvacima.

Izdaja Reala i potpis za PSG, ako je vjerovati naslovnici uglednog španjolskog sportskog lista Marca, upravo to je bila želja kluba iz Pariza, a tu želju trebala im je ispuniti mlada Realova zvijezda Vinicius Junior. 

Parižani su mu navodno nudili 40 milijuna eura godišnje plaće, ogroman bonus za potpis i poslovne prilike u Kataru.

Kako piše Marca, nagovaranje je trajalo od studenoga prošle godine do ožujka ove godine, ali Brazilac nikad nije dvojio o tome da svoju budućnost vidi samo u Real Madridu. Nakon što je odlučio da ostaje u klubu, osvojio je naslov prvaka Španjolske i Europe pa se može reći da je odluka bila mudra.

Award ceremony, jubilation Team Real with the trophy, team photo, MARCELO (Real) holds up the trophy, team, Soccer Champions League Final 2022, Liverpool FC (LFC) - Real Madrid (Real) 0: 1, on May 28th, 2022 in Paris/ France. Â Photo: Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA
Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/D

Florentino Perez je za Marcu otkrio kako su mu Parižani nudili vrlo izdašne bonuse za potpis i učinak. Inzistirali su na tajnosti od Viniciusa, ali on je svaku ponudu koja bi došla proslijedio čelnicima Reala. 

Komentara 8

ST
stipkomat
12:48 19.06.2022.

40 milijuna eura godišnje plaće + druge benificije, za gurača lopte!!! Ovaj svijet je definitivno zaslužio da ga "posjeti" asteroid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije