Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NIJE U KLUBU

Bjelica se zahvalio igraču na odlasku: Bio je vrlo važan dio povijesnog puta

Osijek je pobijedio Goricu 2-1 u infarktnoj završnici derbija šestog kola 1. HNL
Davor Javorovic/PIXSELL
18.06.2022.
u 17:21

Podsjetimo, Bohar je u Osijek došao na ljeto 2020. nedugo nakon dolaska Bjelice. U svoje dvije godine u Osijeku krilni napadač je u 62 nastupa upisao 11 pogodaka i sedam asistencija

Puno se toga događa ovih dana u kadrovskom smislu u klubovima Prve HNL. Svakog dana igrači dolaze i odlaze, a posebice se to odnosi na klubove velike četvorke. Nakon velikih odlazaka ili dolazaka u Dinamu, Hajduku i Rijeci, saznali smo i neke novosti vezane za kadar Osijeka. 

Slovenski reprezentativac Damjan Bohar (30) od iduće sezone više neće biti igrač Osijeka, potvrdio je to trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije prije odlaska na pripreme. 

- Vidjet ćemo još što je s Boharom, on je blizu odlaska pa možda neće biti u autobusu s igračima koji putuju u ponedjeljak. Ako se to dogodi, želim se ovim putem zahvaliti Damjanu na svemu onome što nam je dao u ove dvije godine. Bio je sudionik momčadi koja je ostvarila povijesni uspjeh i vrlo je važan igrač na tome putu. Zahvaljujemo mu se na tome i želimo mu sve najbolje u novom klubu - rekao je Bjelica uoči priprema.

Podsjetimo, Bohar je u Osijek došao na ljeto 2020. nedugo nakon dolaska Bjelice. U svoje dvije godine u Osijeku krilni napadač je u 62 nastupa upisao 11 pogodaka i sedam asistencija. Prije toga igrao je za Muru, Maribor i poljski Zaglebie, a za slovensku vrstu je nastupio 16 puta.

Komentara 2

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
18:58 18.06.2022.

koliko je igrača dovukao u osijek, koliko love je potrošio, a nikad ništa ne osvoji ...da nije bio u dinamu, ne bi ni znao što je trofej

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:11 18.06.2022.

Bjelica se zahvalio igraču na odlasku: Bio je vrlo važan dio povijesnog puta jer je nama balkancima uz mađarske vlasnike donio europske manire, kulturu, red i rad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije