Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 5:0

Real pregazio Betis, Modrić upisao asistenciju

Luka Modrić, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.01.2014.
u 17:43

Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu i upisao asistenciju u slavlju Reala nad Betisom.

Real Madrid u 20. je kolu španjolskog prvenstva s 5:0 slavio na gostovanju kod Betisa. Luka Modrić dobro je odigrao čitavu utakmicu i upisao asistenciju.

Kraljevski klub došao je u vodstvo u 10. minuti golom Cristiana Ronalda, a na 2:0 povisio je Gareth Bale 15 minuta kasnije. Velšanin je lijepo pogodio iz slobodnog udarca.

Real je u posljednjoj minuti prvog dijela povećao vodstvo pogotkom Karima Benzeme. Najveći dio posla napravio je Luka Modrić koji je driblingom izbacio dva domaća igrača, a onda asistirao Francuzu.

Angel di Maria dalekometnim udarcem je u 62. minuti povisio na 4:0, a konačni rezultat postavio je Morata pred kraj susreta.

Bila je to 500. pobjeda u karijeri trenera Reala Carla Ancelottija, a Madriđani su se ovim bodovima izjednačili s Barcelonom i Atletico Madridom koji igraju sutra.

>> Luka je pun samopouzdanja, odrađuje fantastičan posao i zato neće igrati protiv Osasune

Komentara 2

IS
istri
14:22 19.01.2014.

upisao asistenciju- boze kojaq vjest,cudo se desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije