Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLO ANCELOTTI:

Luka je pun samopouzdanja, odrađuje fantastičan posao i zato neće igrati protiv Osasune

Luka Modrić
NPH/Pixsell
14.01.2014.
u 14:58

- Možda se malo mučio prošle sezone zbog prilagodbe, ali sada je pun samopouzdanja, poznaje klub i odrađuje fantastičan posao za našu momčad – rekao je Ancelotti o Modriću.

Real Madrid će u srijedu igrati uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Kupa Kralja protiv Osasune, a prema riječima trenera 'kraljevskog kluba' Carla Ancelotti Luka Modrić neće konkurirati za momčad.

- Odrađuje sjajan posao u klubu. Možda se malo mučio prošle sezone zbog prilagodbe, ali sada je pun samopouzdanja, poznaje klub i odrađuje fantastičan posao za našu momčad – rekao je Ancelotti te dodao:

- No upravo zbog toga što nam je iznimno važan će propustiti sutrašnju utakmicu Kupa kralja.

Real je u prvoj utakmici na Santiago Bernabeuu pobijedio 2:0, a hrvatski veznjak bio je asistent za gol.

>> Modrić asistirao za pobjedu Reala, Ronaldo se istaknuo promašajima

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
17:43 14.01.2014.

dobro si reko , onda neću ni gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije