Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj dinastije?!

Raspad Reala: 'Modrić je suigračima rekao da odlazi!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
27.05.2018.
u 12:48

Luka se prije finala povjerio nekim suigračima u svlačionici....

Luka Modrić ostat će zlatnim slovima zapisan u povijest madridskog Reala. Od njegova dolaska kraljevski klub osvojio je čak četiri Lige prvaka, a hrvatski nogometaš stao je uz bok najvećim nogometnim velikanima.

- Gledali film o košarkaškim momčadima Chicago Bullsima, Lakersima i Boston Celticsima i o tome kako su oni osvajali naslove tri ili četiri puta zaredom. Tada su ih zvali dinastija. Sada nas možete zvati dinastija. Čini se da jednostavno doći ovdje i pobijediti, ali iza toga se krije ogroman rad iz dana u dan. Ne vjerujem da će itko više ovo ponoviti, rekao je Modrić nakon pobjede protiv Liverpoola 3:1 u finalu Lige prvaka.

Luka Modrić
1/28

No, kako svakoj dinastiji dođe kraj, tako bi mogao i Realovoj. Naime, izgleda da će momčad u sljedećoj sezoni izgledati prilično drugačije. Već jučer su u Kijevu dva glavna igrača, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale dali naslutiti da bi mogli napustiti klub.

- Sve ćete vidjeti za nekoliko dana. U ovom trenutku je bitno slavlje, a vidjet ćemo što nosi budućnost, poručili su Bale i Ronaldo i pomalo zabrinuli navijače.

No, čini se da bi istim stopama mogao i naš Luka. Hrvatski veznjak jedna je od najvećih zvijezda u momčadi, početni sastav Reala godinama je bio nezamisliv bez njega. No, pitanje je ima li i dalje motivacije jer je osvojio sve što se moglo, a novi klub donio bi mu i novi izazov.

Nekoliko španjolskih medija posljednjih dana piše o tome kako bi kapetan hrvatske reprezentacije mogao napustiti Real. Diario Gol otišao je čak i korak dalje pa tvrdi kako je to već podijelio sa suigračima.

Luka Modrić
1/11

"Realova 'desetka' donijela je odluku još prije nekoliko dana. Nekim suigračima u svlačionici je rekao: "Ako osvojimo Ligu prvaka, odlazim". Zadranin želi izaći na velika vrata, a smatra da je osvajanje četvrte Lige prvaka najbolji scenarij za to. Luka ima 33 godine i ne želi čekati trenutak u kojem će ga preseliti na klupu. On igra svoje posljednje sezone kao profesionalni igrač i želi igrati u momčadi u kojoj je manji pritisak nego što je to u Realu. A ponuda mu ne nedostaje", stoji u članku.

Ako je to doista točno, Luka ne bi trebao imati problema u pronalaženju novog kluba. za njega su zainteresirani brojni velikani, posebno Tottenham i Manchester United. Postoji zainteresiranost MLS klubova, a sam Luka nedavno je izjavio da ne bi imao problema s tim da karijeru završi u Americi.

Komentara 61

Avatar zagorac2
zagorac2
13:18 27.05.2018.

nema veze dali odlazi ili ne jer svakom velikom sportasu dodje neki kraj ali Lukica je sinoc stvarno bio ponos Hrvatskog naroda i zato mu ja velim veliko "hvala" ali i Lovrenu koji je bio jedan od boljih u Liverpool i zato im ja velim veliko "hvala"

DU
Deleted user
13:38 27.05.2018.

Novinarsko derište stvarno nemaš srama, pa slične vijesti ponavljaš svaki sedam dana.

BL
Blatina19
13:03 27.05.2018.

Mozda se hrvoju povjerio pa ne smije reci😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije