Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala

Huligan maltretirao navijače Liverpoola pa 'popio' brutalan nokaut!

Huligan
Foto: Screenshot
26.05.2018.
u 16:43

Na internetu se pojavio video tog incidenta i već ima na stotine tisuća pogleda

Večeras nas očekuje finale Lige prvaka, u Kijevu će snage odmjeriti Real Madrid i Liverpool. Stadion je odavno rasprodan, a u ukrajinskoj metropoli očekuje se nekoliko desetaka tisuća stranih navijača.

I koliko god taj prizor bio lijep dok je sve mirno, vrlo lako sve se može pretvoriti u kaos. Dovoljna je jedna mala iskra koja sve može zapaliti. Srećom, zasad nije bilo prevelikih nereda, iako je incidenata bilo. 

Naime, skupina domaćih huligana još je prekjučer napala skupinu navijača redsa, dvojica su bila i ozlijeđena, ali lakše. A snimka drugog incidenta pojavila se na društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako domaći huligan maltretira navijače Liverpoola, a onda u jednom trenutku upravo on doživi nokaut koji će zasigurno dobro zapamtiti...

Ključne riječi

Komentara 35

MA
maxxxx
17:14 26.05.2018.

Novinar daj se malo skoncentriraj. Ovaj nije navijač Liverpoola, nego nekakav diler navijačkim rekvizitima. On I njegov frend imaju svaki desetak šalova oba kluba. A ovaj koji je nokautiran jedva stoji na nogama koliko je urokan i prije udarca.

DU
Deleted user
16:51 26.05.2018.

Tak se to radi, bravo malac....

ST
Startrack
16:50 26.05.2018.

Dio drzave im okupiran a oni gonjaju gostujuce navijace po ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije