Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEL' TO MOGUĆE?

Modrić otkrio senzaciju: Iznenadio izjavom gdje bi nakon Reala!

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.04.2018.
u 19:55

- Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru!? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku - rekao je Luka o Ibri

Luka Modrić veliki je obožavatelj Zlatana Ibrahimovića! Otkrio je to u razgovoru za švedski SVT Sport.

- Znate, bio je zaista velik igrač u Europi u zadnjih 10-20 godina. Jedan od najboljih napadača, a odlazak u SAD je njegova odluka. Nadam se da će uživati u Los Angelesu - rekao je Modrić pa dodao:

- Volio bih da igra što dulje, kako bih mogao uživati u njegovim potezima, ali vidjet ćemo.

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
1/8

Šveđane je zanimalo bi li Modrić Zlatana i rado vidio u hrvatskom dresu.

- Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru!? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku. No, imamo i mi sjajnih napadača, iako Ibra bi nam sjajno došao, to nema sumnje.

Nedavno su španjolski mediji objavili da bi Luka nakon Reala mogao otići u Liverpool, a sada je Modrić otkrio gdje bi uistinu otišao nakon kraljevskog kluba.

- Ja sam uvijek govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u (op.a. američka nogometna liga).

Komentara 22

DU
Deleted user
21:27 21.04.2018.

Luka ne obaziri se na gamad koja te mrzi. Oni mrze i nas nacionalni dres!

SN
Samo naprijed
22:13 21.04.2018.

Koji j..... naslov. Dno dna ovaj portal.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
00:36 22.04.2018.

Admine zašto me brišeš reklame kao ovu o,sex datingu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije