Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autosport tvrdi

Raikkonen u Red Bullovu reli-sastavu

Kimi Raikkonen
AFP
03.12.2009.
u 22:24

Sljedeću će cijelu sezonu bivši svjetski prvak u Formuli 1, Finac Kimi Räikkönen, provesti u natjecanju Svjetskog prvenstva u reliju, javlja Autosport.com.

Isti izvor također javlja da je Finac potpisao ugovor s momčadi Citroën Junior Team, koju sponzorira Red Bull, da je Räikkönen zgotovio ugovor, te da bi njegovo potpisivanje službeno trebalo biti objavljeno tijekom sljedeća 24 sata.

Nastupati bi Räikkönen trebao u svim utrkama Svjetskog prvenstva osim na Novozelandskom reliju, gdje neće biti niti njegove momčadi. Timski kolega bit će mu Francuz Sebastien Ogier.

Reliju se Finac okrenuo nakon što su mu propali pregovori s McLarenom, jedinom momčadi u kojoj se vidio ovog trenutka kad je Formula 1 u pitanju.

Svjetski prvak s Ferrarijem iz 2007. godine namjerava se 2011. vratiti u Formulu 1. Ovaj bi dogovor trebao potvrditi da bi se to moglo dogoditi u tada još poboljšanijem i bržem Red Bullovu bolidu, gdje bi sa Sebastianom Vettelom tvorio jedan od najboljih tandema u Formuli 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije