Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijačko ludilo

Prva žena hrvatskog nogometa podijelila dio atmosfere iz autobusa vatrenih koji su stigli na Trg

Zagreb: Bakljada kod Lisinskog povodom dolaska Vatrenih
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/11
18.12.2022.
u 19:52

Iva Olivarinajmoćnija je žena hrvatske reprezentacije, a tijekom cijelog SP-a objavila je brojne fotografije i snimke te nije skrivala ponos, kako na igrače tako i navijače. Tako su sada nastali i sada već slavni selfiji iz autobusa nakon svake utakmice na kojima je pozirala s mnogima omiljenim reprezentativcem Joškom Gvardiolom i Kristijanom Jakićem, koji su oduševili broje obožavatelje.

Zagreb gori, ludnica je na svakom uglu. Vatreni prema glavnom zagrebačkom trgu putuju u autobusu s otvorenim krovom. Brojni  navijači cijeli dan čekaju na Trgu Bana Jelačića, ali i ulicama Zagreba kako bi pozdravili svoje junake. Nakon što su dio atmosfere iz perspektive naših reprezentativaca objavili izbornik Zlatko Dalić i nogometaš Dejan Lovren, snimku je na Instagramu podijelila i team menadžerica naše nogometne reprezentacije Iva Olivari koja je pokazala kakva je atmosfera u autobusu u kojem se naši vatreni voze od Savske ulice do Trga Bana Jelačića.

Menadžerica i ''majka'' reprezentacije, kako joj nogometaši rado tepaju, najmoćnija je žena hrvatske reprezentacije, a tijekom cijelog SP-a objavila je brojne fotografije i snimke te nije skrivala ponos, kako na igrače tako i navijače. Tako su sada nastali i sada već slavni selfiji iz autobusa nakon svake utakmice na kojima je pozirala s mnogima omiljenim reprezentativcem Joškom Gvardiolom i Kristijanom Jakićem, koji su oduševili broje obožavatelje.

Duž cijele rute u Zagrebu okupili su se brojni navijači, baklje i vatromet kako bi podržali brončane vatrene, a pravo ludilo nastalo je kada se autobus približio Dugavama. Ovaj prizor posebno je dirnuo izbornika Zlatka Dalića koji je podijelio snimku iz autobusa uz koju je napisao: ''Hvala Hrvatska''.

Dejan Lovren također je na svom Instagram profilu objavivši prvu snimku iz autobusa i pokazao kako sve izgleda iz perspektive naših reprezentativaca dok uz pratnji policije idu prema centru Zagreba. Na snimci se može vidjeti kako naši nogometaši uživaju u spektaklu koji su im pripremili navijači, a ovaj povijesni trenutak mnogi su odlučili ovjekovječiti i svojim mobitelima. Lovren je uz video dodao i stihove pjesme ''Lijepa li si'' Marka Perkovića Thompsona.

VIDEO Na Trgu je ludnica, pogledajte prizore i navijače koji s nestrpljenjem iščekuju vatrene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije