Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI U SPLITU

ANKETA Ulaznice za Wales prodaju se i za 150 eura. Jesu li preprodavači pretjerali?

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
24.03.2023.
u 11:58

Za pet puta veću cijenu, dakle, od najskupljih ulaznica koje je u prodaju pustio HNS. Ili, nešto više od 1.100 kuna...

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra će protiv Walesa na Poljudu otvoriti ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Susret je na rasporedu od 20.45 sati, a riječ je o prvoj utakmici vatrenih nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ulaznica u službenoj prodaji više nema pa će tribine 'okupirati' više od 32 tisuća navijača, ali i dalje se mogu pronaći u oglasima na internetu, gdje se za njih traže basnoslovne cifre. 

HNS ih je prodavao za cijenu od 12 do 30 eura, a pojedinci ih sada žele preprodati za do čak 150 eura. Dakle, nešto više od 1.100 kuna, kada se preračuna u valutu koju smo još nedavno koristili. Kad se u obzir uzme i to da će navijači za kartu za idući susret, u gostima protiv Turske, preko Hrvatskog nogometnog saveza morati izdvojiti tek pet eura, poprilično je jasno da su oglašivači pretjerali...

Poljud je bio domaćin i ključne utakmice Hrvatske za odlazak na SP. Naime, plasman smo osigurali pobjedom nad Rusijom (1:0) u studenom 2021. te tako osigurali mjesto u Kataru. Nakon toga, na splitskom je stadionu igran dvoboj protiv Francuske (1:1) u Ligi nacija prošlog lipnja, a bivše svjetske prvake tjedan dana kasnije porazili smo na njihovom terenu (1:0).

Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina iz Saveza pozivaju navijače da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija. 

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
1/7

Neposredno uoči utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među vatrenima. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije. 

Je li cijena od 150 eura za ulaznicu na Poljudu pretjerana?

Što se gostovanja kod Turaka tiče, ulaznice su u prodaji, a jedna osoba može ih kupiti najviše četiri. Također, u prodaji su simbolične ulaznice, također od pet eura, za pomoć žrtvama potresa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije