Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Totalni kaos u Lakersima: Dvije zvijezde se obračunale na klupi, javio se i Magic Johnson

Screenshot ESPNTV
23.10.2021.
u 11:30

"U svoje 42 godine koliko sam uz Lakerse nikad nisam vidio da se u klubu dogodilo ovako nešto", napisao je Magic Johnson na Twitteru

Nevjerojatne scene gledali smo sinoć tijekom utakmice Los Angeles Lakersa i Phoenix Sunsa u NBA ligi. 

Sunsi su predvođeni Chrisom Paulom nanijeli najskupljoj momčadi lige već drugi poraz ove sezone, a očito je da nešto ne odgovara u redovima žuto-ljubičastih. 

Momčad prepuna starijih i iskusnijih zvijezda nije 'klapa', a to je dokazala i situacija u kojoj su se dvije najveće zvijezde Lakersa nakon LeBrona Jamesa, Anthony Davis i Dwight Howard fizički sukobili pored terena tijekom utakmice. Da se u priču nisu umiješali suigrači, čini se da bi došlo i do intenzivnije reakcije, moguće i tučnjave.

Ovo je tema dana u sportskom javnom okruženju u SAD-u budući da su dvije ogromne zvijezde koje bi trebale biti primjer i koje primaju ogromne plaće napravile potez na razini nezrele djece.

 

 

"Sukob je nastao zbog lošeg preuzimanja u pick-and-rollu. Sve smo riješili", rekao je Anthony Davis.

"Sve smo završili na licu mjesta. Odrasli smo ljudi, to se događa", rekao je Howard.

"Kad te ovako razbijaju, ponekad se razgovori zahuktaju. Draže mi je da imam igrače kojima je stalo, nego kojima nije", pokušao je obraniti svoje igrače trener Frank Vogel.

 

 

Vrlo je zanimljiv bio komentar legende Lakersa Magica Johnsona, koji je jako dugo u košarci i svašta je vidio. 

"U svoje 42 godine koliko sam uz Lakerse nikad nisam vidio da se u klubu dogodilo ovako nešto", napisao je Johnson na Twitteru.

Komentara 3

MO
montello
15:02 23.10.2021.

lakersi doveli hrpu veterana nemaju kemiju

BL
bluescreen
13:19 23.10.2021.

zabole me patka

VI
vidum
12:02 23.10.2021.

Dobro, ništa za to što su se fizički sukobili. Bitno da se nisu potukli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije