Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SMJENE

Poznato koliku će otpremninu dobiti Leko i stožer. Hajduk mora platiti popriličan iznos

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivan ivanovic/PIXSELL
1/6
26.10.2023.
u 16:19

Ivan Leko imao je ugovor s bijelima do ljeta 2025. godine, što znači da ima pravo na veliku odštetu

Ivan Leko nije uspio preživjeti na klupi Hajduka nakon poraza od Osijeka, smijenjen je nedugo poslije potopa na Poljudu iako su s njima na Poljudu imali velike planove. Leko je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine, a pošto je ranije razvrgnut jasno je kako bivši trener bijelih ima pravo na popriličnu cifru u vidu odštete. 

GALERIJA 'Leko je sve što Hajdukov trener treba biti. Ne znamo gdje smo zapeli'

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
1/8

Informacije govore kako se Leko dogovorio s predsjednikom Lukšom Jakobušićem te će mu biti isplaćeno 12 mjesečnih plaća za njega i stožer, a to iznosi malo više od milijun eura. 

VEZANI ČLANCI:

Kada to usporedimo s igračkim kadrom, samo za Krovinovića je plaćena odšteta veća od milijun eura, Benfici je isplaćeno 1.5 milijuna eura, dok je Žaper koji je stigao iz Osijeka, transferiran za milijun eura. 

Komentara 9

MA
MarkoMarkoM
16:27 26.10.2023.

Pocnite sklapati ugovore koji ce ovisiti o rezultatima i osvojenim bodovima. Ako trener ne ispuni cilj ne dobiva nista, a ako ga ispuni dobiva bonus. Placati otpremninu za neuspjeh je totalni promasaj..

BI
billynik
17:53 26.10.2023.

Kako nikad nije kriv onaj tko ga je angažirao, ista stvar u Dinamu?

LE
Levanto
18:07 26.10.2023.

Svi oni žive za Hajduka. Puna su im usta i srce za Hajduka da napune bankovni račun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije