Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVET NAŠIH

Poznati portal sastavio ekipu od najboljih Hrvata i Japanaca: Upala tek dva igrača Japana

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: John Sibley/REUTERS
1/4
05.12.2022.
u 12:27

Zanimljivo, Doan je i najbolje ocijenjen pojedinac momčadi, s prosječnom ocjenom 7.25. S obzirom na to da je golovima svoju ekipu vodio do pobjeda nad Španjolskom i Njemačkom, takav statistički podatak ipak ne iznenađuje. Kod nas se istaknuo Kovačić.

Portal WhoScored, koji se bavi statističkim podacima iz svijeta nogometa, na Twitteru je objavio kombinirani sastav najboljih igrača hrvatske i japanske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, koje će se od 16 sati susresti u osmini finala natjecanja. Uvjerljivo dominiramo, jer su u prvih 11 mjesto našla tek dvojica Japanaca.

>> Ekskluzivno u studiju Večernjeg: Hrvatica koja radi s Collinom i naša žena u Fifi otkriva pozadinu odluka iz Katara, ali i iz finala SP-a u Rusiji te govori o budućnosti suđenja

Cijela obrana (Juranović - Lovren - Gvardiol - Sosa) uz vratara (Livaković) je naša. Na poziciji zadnjeg veznog nalazi se Ao Tanaka, a ispred njega su Modrić i Kovačić. Lijevo je Perišić, desno Ritsu Doan, a u napadu Kramarić.

Zanimljivo, Doan je i najbolje ocijenjen igrač momčadi, s prosječnom ocjenom 7.25. S obzirom na to da je Japan golovima vodio do pobjeda nad Španjolskom i Njemačkom, takav statistički podatak ipak ne iznenađuje. 

Kod nas je najbolje ocijenjen Mateo Kovačić (7.12), a slijede ga Ivan Perišić i Joško Gvardiol, koji obojica imaju 7.08. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije