Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povezana obitelj

Nove fotke koje su objavile sestre Joška Gvardiola hit su na društvenim mrežama uoči utakmice: 'Katar plače'

Foto: Reuters/Instagram
1/10
05.12.2022.
u 12:00

Lorena je vrlo aktivna na svom Instagram profilu i često objavljuje fotke na kojima se vidi da podržava našu reprezentaciju, ali i svog brata Joška, a to je učinila i ovaj put.

Poslije utakmice Hrvatska - Belgija jedan naš reprezentativac svojom igrom se istaknuo i postao miljenik javnosti. Stoper Joško Gvardiol glavna je tema domaćih i stranih medija i preko noći dobio je i veliki broj ženskih obožavateljica. Ali nijedna od njih ne može konkurirati njegovim najvećim obožavateljicama baki Milki, mami Sanji i sestrama Franki i Loreni.Sestre su zbog toga stekle popularnost, a sada su uoči utakmice Hrvatske i Japana dodatno užarile atmosferu. 

Lorena je vrlo aktivna na svom Instagram profilu i često objavljuje fotke na kojima se vidi da podržava našu reprezentaciju, ali i svog brata Joška, a to je učinila i ovaj put. 

Fotke na kojima pozira sama i sa sestrom ispred stadiona privukle su pažnju pratitelja i skupile gotovo 2000 lajkova, a u komentarima su se brzo javili mnogi koji su dijelili pozitivna mišljenja

"Divne ste", "Katar još uvijek plače za sestrama Gvardiol", "Zapalile ste" pisali su i dodavali još brojne emotikone vatre i srca. 

 

Inače, obitelj Gvardiol jako je povezana i podrška su jedni drugima, a kada je potpisao ugovor s RB Leipzigom, nogometaš je odlučio svoje roditelje počastiti novom kućom. 

- Dao sam im oglasnik i rekao neka odaberu. Mami je bilo važno da ima vrt - rekao je nedavno gostujući u dokumentarnom serijalu Roberta Knjaza u kojem su gostovali i ostali naši reprezentativci. Nogometom se u mlađim danima bavio i Joškov otac Tihomir, a sportašica je i njegova sestra Franka (23). Igra rukomet u Udarniku iz Kurilovca, klubu koji se natječe u Drugoj HL Zapad. Igra na mjestu srednjeg vanjskog pucača.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije