Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO K'O KRUŠKA

VIDEO Japanski novinar došao kod CroCopa i zamolio ga da ga udari. Nije se dobro proveo...

Facebook
05.12.2022.
u 11:50

Inzistirao je Japanac pun samopouzdanja da ga CroCop udari, no u trenutku kada se to dogodilo novinar se zajedno s fokuserom prevrnuo.

Jedan od najboljih hrvatskih boraca u povijesti, Mirko CroCop Filipović velika je zvijezda u Japanu gdje je ostvario brojne uspjehe svoje bogate karijere. Ne čudi stoga da je ekipa japanske televizije (Nippon TV) koja ovih dana boravi u Hrvatskoj istražujući svoj sljedećeg protivnika u osmini finala posjetila i CroCopa.

- Jutros me posjetila Nippon tv u vezi utakmice Hrvatska - Japan.Nakon razgovora novinar me molio da udarim fokuser koji će on držati.To su me često molili za vrijeme raznih gostovanja u Japanu tokom moje karijere.Vjerovatno su htjeli osjetiti koliko snažno mogu udariti. - započeo je Mirko svoju objavu na Facebooku na kojem je podijelio i video cijelog događaja.

No, ono čemu se sigurno japanski novinar nije nadao je snaga koju Filipović i dalje ima, iako je već nekoliko godina izvan aktivnih borbi. Inzistirao je zato Japanac pun samopouzdanja da ga CroCop udari, no u trenutku kada se to dogodilo novinar se zajedno s fokuserom prevrnuo.

- Gospodin sa snimke će sigurno dugo pamtiti posjet Hrvatskoj a nekako se bojim da ce idućih par dana na rukama hodati - zaključio je Filipović te podržao hrvatsku reprezentaciju u borbi protiv Japana u osmini finala koja je na rasporedu danas od 16 sati.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> Ekskluzivno u studiju Večernjeg: Hrvatica koja radi s Collinom i naša žena u Fifi otkriva pozadinu odluka iz Katara, ali i iz finala SP-a u Rusiji te govori o budućnosti suđenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije