Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA BIJELIH

Povratak Kalinića na Poljud? Karoglan će danas otkriti više informacija

Split: Promocija kalendara Hajduka za 2023. godinu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
24.11.2023.
u 09:14

Bivši hrvatski reprezentativac, Nikola Kalinić (35) je za Hajduk odigrao ukupno 111 službenih utakmica. TIjekom tih nastupa zabio je 52 puta, a upisao je i 20 asistencija. S Poljuda je otišao ovog ljeta nakon isteka ugovora

Trener Hajduka, Mislav Karoglan, će na današnjoj konferenciji za medije u 13 sati dati više informacija o potencijalnom povratku Nikole Kalinića na Poljud.

Poznato je kako bi Karoglan želio ponovo surađivati s bivšim 'vatrenim' kojem je ovoga ljeta istekao ugovor s klubom. Ranije ovoga tjedna sastali su se i razgovarali o mogućem povratku.

GALERIJA

 

Karoglan smatra da 35-godišnji napadača može pomoći 'bijelima' u pohodu u borbi protiv glavnih rivala, Dinama i Rijeke, te pohodu naslov prvaka. Kalinić je dobio vremena da razmisli o prijedlozima trenera.

VEZANI ČLANCI:

"Nema tu puno filozofije. Livaja i Kalinić mogu igrati zajedno. Nikola je top klasa, a trener je tu da bira prvih 11", rekao je Karoglan za vrijeme svoga prvog mandata kada Kalinić nije mogao igrati zbog oporavka.

Bivši hrvatski reprezentativac je za Hajduk odigrao ukupno 111 službenih utakmica. TIjekom tih nastupa zabio je 52 puta, a upisao je i 20 asistencija.

VIDEO Prosinečki o Hajduku: 'Igrači imaju veliki pritisak. Tih 18 godina neosvajanja. Treba pobjeđivati, a Dinamo je na to navikao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije