Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nou Camp

Potez Lionela Messija iznenadio Barcelonine navijače

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.10.2019.
u 10:54

Barcelona mi je ponudila ugovor do kraja karijere, ali nisam prihvatio. Nastavit ću igrati i boriti se za klupske ciljeve - kazao je Messi

Jedan od najbolji nogometaša današnjice Lionel Messi namjerava do kraja karijere ostati u Barceloni. No argentinska zvijezda se ne želi obvezati ugovorom.

- Barcelona mi je ponudila ugovor do kraja karijere, ali nisam prihvatio. Nastavit ću igrati i boriti se za klupske ciljeve. U Barceloni želim ostati do kraja karijere, ali ne tako što ću se obvezati ugovorom - rekao je Lionel Messi za sportski list AS.

Argentinčeva izjava pomalo je iznenadila Barcine navijače, jer ostavlja mogućnost da jednog dana napusti Nou Camp. Kao što je lani Cristiano Ronaldo iznenada otišao s Bernabeua.

Lionel Messi
1/3
Ključne riječi

Komentara 5

PO
pocrn
14:03 19.10.2019.

Messi nije nikako jedan od najboljih nogometaša današnjice !, Svi koji se kuže u nogomet te i koji nogomet ozbiljno shvaćaju znaju da je Messi najbolji nogometaš ikad viđen na nogometnim pozornicama. A u svrhu nogometne igre kao takve, tuu se iskreno nadamo da nam budućnost da barem nešto slično Messinu !

SS
ssssssssss
23:16 19.10.2019.

ma svi su igracine , ali Messi je kralj nad kraljevima . Nikad vise takvog kralja majka ne rodi

Avatar Asterix
Asterix
12:46 19.10.2019.

Ima pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije