Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POVIJEST

VIDEO Mišo Kovač i Saša Antić prepjevali stari hit u čast Hajduku, poslušajte kako zvuči

Foto: HNK Hajduk
1/2
25.11.2021.
u 15:00

Prepjevani stihovi „U danima sretnim u danima grubim, ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin”, ostat će sada uglazbljeni i sačuvani u novoj verziji

Splitski Hajduk objavio je novu pjesmu na popularnoj platformi Sound Cloud. Radi se o novoj verziji jednoga od niza hitova Miše Kovača, a ovoga puta u suradnji još jednim popularnim splitskim glazbenikom.

Godine 1975. Hajduk je osvojio prvenstvo, a Mate Mišo Kovač pobijedio na Splitskom festivalu s pjesmom „Ja ne mogu drugo nego da je ljubim“. Vjerojatno tada nije mogao ni zamisliti da će 46 godina kasnije na poziv Hajduka imati priliku otpjevati navijačku verziju refrena koji se od sredine osamdesetih godina redovno ori s tribina na utakmicama njegova najdražeg kluba.

Prepjevani stihovi „U danima sretnim u danima grubim, ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin”, ostat će sada uglazbljeni i sačuvani u novoj verziji koju supotpisuje poznati splitski autor i glazbenik Saša Antić.

„Kada bi se vodili isključivo čistom logikom, počevši od sebe, neke su stvari jednostavno neobjašnjive. Hajduk je jedan i mislim da se emocija koju izaziva jako dobro odražava i kroz Mišine pjesme. Kao veliki ambasador Hajduka više od pola stoljeća, Mišo je idealna osoba za ovu suradnju i zaslužuje pažnju koju mu Hajduk i navijači mogu mogu dati", rekao je Lukša Jakobušić.

Ključne riječi

Komentara 1

ŠO
šolman
16:17 25.11.2021.

Hajduku želim sve najbolje, da postanu dobri kao što su davno prije biii. Ali Torcido draga, nemojte da vam urbani Jugosloveni poput Antića pišu klupske himne. Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije