Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljeni

Arija Rizvić uživa u ljubavi s voditeljem RTL-a, pratitelji oduševljeni: 'Kakva filmska fotka. Predivni ste'

Foto: instagram
1/4
25.11.2021.
u 12:55

Ispod objave odmah su se zaredali komentari njezinih pratitelja, a u jednom od njih javila se i Markova kolegica s RTL-a, voditeljica Ivona Hemen

Iza mlade talentirane redateljice Arije Rizvić (28) veliki je poslovni uspjeh, a sreće joj ne nedostaje ni na privatnom planu. Nakon što nedavno je debitirala kao redateljica s predstavom ''64'' u zagrebačkom HNK,  sada se na Instagramu pohvalila i srećom na ljubavnom planu.

Arija je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svog dečka, RTL-ova sportskog novinara i voditelja Marka Vargeka.

Ispod objave odmah su se zaredali komentari njezinih pratitelja, a u jednom od njih javila se i Markova kolegica s RTL-a, voditeljica Ivona Hemen. 

– Kakva filmska fotka! Predivni ste – poručila im je Hemen, a komentare oduševljenja nisu krili ni drugi. "Divni", "Krasan par", "Predivni", nizale su se pohvale na račun zaljubljenih golupčića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic)

Podsjetimo, Arija je vezu s Vargekom potvrdila u veljači ove godine za Večernji list.  – Istina je. Sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a – kazala nam je tada Arija. 

Inače, Vargek je lani prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze. 

Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata kao redateljica i glumica, a gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju, što joj je prvo televizijsko iskustvo. Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine. Lani je s Markom Kutlićem pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju".
 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije