Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanko Poklepović

Poklepović: O meni kao treneru rasprava je bespredmetna

Stanko Poklepović
Filip Brala/Pixsell
14.05.2010.
u 17:37

- Preskupo je angažirati stranog trenera, imamo trenere koji znaju napraviti posao, brani Poklepović domaću trenersku struku.

Zadovoljno je Stanko Poklepović u kavu stavio, kako reče, šećer na kraju. Izvadio je tablicu prvenstva na kojoj je, za vrijeme njegova mandata, Hajduk prvi i ima sedam bodova više od Dinama.

– Ostvario sam cilj koji mi je uprava zacrtala, osvojili smo kup i drugo mjesto – rekao je Poklepović i pričao o tome kako ne podnosi kritike koje nisu argumentirane, pa često eksplodira.

Zanimljivo, Poklepovića, unatoč ostvarenim ciljevima, čeka i nagrada od 10 tisuća eura za osvajanje kupa, ali nije potvrđen kao trener za iduću sezonu. Hajduk to izbjegava reći, ali Poklepović se ne uzbuđuje.

– Imam ugovor do lipnja 2011. godine, uz dodatak da me se pismeno mora obavijestiti o mogućem raskidu. Moj stožer i ja pripremili smo sve predradnje za novu sezonu i dokument proslijedili vodstvu kluba. O meni kao treneru se ne raspravlja, to bi bilo bespredmetno. Imam 72 godine, a više od 400 godina sam na klupi. Vodio sam igrače rođene '50., Šurjaka, Oblaka i Jerkovića, i sada Stipicu koji je rođen '92. – rekao je Poklepović.

Nije želio govoriti o tom svom dokumentu u kojem stoji koji igrači Hajduku nisu potrebni. Ali, nijednom riječju nije spomenuo Ahmada Sharbinija kojemu je poklonio mrvice.

– Treba nam "ubojica", a unutrašnje rezerve su nam Vukušić, Čop, Lendrić... – nabrajao je Poklepović mlade napadače ne spominjući starijeg Sharbinija kod kojeg sigurno ima unutrašnjih rezervi.

Zato nije spomenuo podsjetiti na Rejino doba u Hajduku.

– Moj je prethodnik dobro radio, ali u istom broju utakmica osvojio sam više bodova od njega i još i kup. Preskupo je angažirati stranog trenera, imamo mi trenera koji znaju dobro obaviti posao – zaključio je Poklepović.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:08 14.05.2010.

barba Špaco,žaj mi je šta niste mlađi bar 20 godina.Sve čestitke.

EU
EUPatriot
19:26 14.05.2010.

Poklepović: O meni kao treneru rasprava je bespredmetna jer ja sam Fabio Capello, Matjaž Kek, Čiro Blaževič i Elex Ferguson u jednoj osobi..

DU
Deleted user
11:21 15.05.2010.

Špaco je kao lik iz serije \"Malo misto\",duhovit,mudar,pošten a uz to je i dokazani stručnjak od davno,samo su ga neki tek sada prepoznali.Šteta što takvih ljudi nema više u našem nogometu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije