Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN VIDEO

Srbin zabio preko Hrvata pa psovao: Jeb*** ti mater

Bojan Bogdanović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
02.11.2019.
u 14:25

Zanimljiva situacija dogodila se pri kraju treće četvrtine kada je loptu imao košarkaš Sacramenta Bogdan Bogdanović. Srbin je ubacio tricu preko prezimenjaka Bojana Bogdanovića, a onda opsovao

Košarkaši Sacramenta ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu u NBA ligi svladavši sinoć pred svojim navijačima Utah Jazz sa 102:101. U gostujućoj momčadi je jedan od najboljih bio Bojan Bogdanović sa 17 koševa, šest skokova i dvije asistencije. Hrvatski reprezentativac je iz igre pogodio šest od 12 pokušaja, a za tricu je gađao 3/4.

A zanimljiva situacija dogodila se pri kraju treće četvrtine kada je loptu imao košarkaš Sacramenta Bogdan Bogdanović. Srbin je ubacio tricu preko prezimenjaka Bojana Bogdanovića, a onda uz olakšanje rekao:

- Mamu ti jeb*** u pi***.

Sacramento Kingsi ovaj su potez objavili na svom Twitter profilu, a jedan im je navijač poručio:

- Bolje da mu ne čitate s usana.

Komentara 20

RE
RevizorNovinarstva
16:06 02.11.2019.

To je ta kultura 500 godisnje tradicije pod turcima

BE
Beskucnik
16:49 02.11.2019.

I vi u SDPu hocete u zajednicu s njima idite a Hrvatsku pustite na miru

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:53 02.11.2019.

Mnogo kulturan Srbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije