Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

Pogledajte kako su realovci proslavili naslov prvaka

Real (1)
Foto: AFP/Reuters
1/15
03.05.2012.
u 11:17

Pogledajte galeriju slika i vidite kako su slavili na povratku u Madrid

Nogometaši Reala pobjedom protiv Athletic Bilbaa osigurali su naslov prvaka, prvi nakon 2008. godine. Trener Jose Mourinho bio je presretan, ovo mu je bio prvi naslov prvaka u Španjolskoj.

- Sad trebamo proslaviti osvajanje naslova. Već od sutra ćemo nastaviti raditi jer će sljedeća sezona biti teška, a još imamo utakmica i u ovoj. Hvala navijačima na velikoj podršci i jer su patili s ekipom. Čestitam im, kao i našim obiteljima, koje su najviše patile. S nama su svaki dan i proživljavaju naše emocije kroz cijelu sezonu. Osvojio nam naslov u Portugalu, Italiji i Engleskoj, ali ovo je bio najteže osvojeni. Ukupno sam sedam puta osvojio prvenstvo i znam kakav je osjećaj. Barcelona je nastavila s pobjedama do posljednjeg trenutka. Oni su klub s velikom tradicijom i znaju da smo zaslužili ovaj naslov - rekao je Mourinho.

Nakon utakmice realovci su proslavili naslov, a vi pogledajte galeriju slika i vidite kako su slavili na povratku u Madrid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije